έκθεση

έκθεση

6/1/13

άρθρο της δημοσιογράφου Τίνας Σγουροπούλου στην εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ

εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ 15/9/2012........................................................................................................


Στο site enter tv της δημοσιογράφου Ζήνας Κουτσελίνη 

Ο Μιχαήλ Ρωμανός μας ξεναγεί στην έκθεση του στο Καλλιμάρμαρο στάδιο

Ο γνωστός εικαστικός καλλιτέχνης Μιχαήλ Ρωμανός, θέλοντας να μας παρουσιάσει το πολυσυζητημένο έργο του, που εκτίθεται μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη στο μοναδικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το entertv και μας ξεναγεί στον εκπληκτικό χώρο των Ρωμαϊκών Τούνελ καθώς και του Μουσείου του Σταδίου όπου πραγματοποιείται η έκθεση. To έργο του είναι εμπνευσμένο από ένα γλυπτό του Παρθενώνα, που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο !!!

Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο πραγματοποιείται για πρώτη φορά μία εντυπωσιακή εικαστική έκθεση, με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς αγώνες και τα οικουμενικά μηνύματα ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών, στην οποία συμμετέχει ο γνωστός καλλιτέχνης, το έργο του οποίου έχει γίνει πόλος έλξης των επισκεπτών και κυρίως των τουριστών, καθώς δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας και παρουσιάζει ένα από τα διάσημα “ελγίνεια” γλυπτά ανάμεσα σε στόχους.
Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση που παρουσιάζεται στο Μουσείο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, μέσα στο Στάδιο σε αίθουσα του αίθριου, περνώντας μέσα από την εντυπωσιακή στοά Ρωμαϊκού Τούνελ για να φτάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με ενθύμια και φωτογραφικά ντοκουμέντα από Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβαστε επισης:

το άρθρο στο site inkefalonia κάνοντας κλικ ΕΔΩ 


εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ